Hlavní obsah

V Běšinech na Klatovsku odstartuje další ročník rally srazu

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kromě populární kategorie Škoda Cup jsou nově vypsány i další – Trabant Cup, Žigul Cup a Youngtimer Cup pro vozy všech značek, vyrobených do roku 1990.

Foto: Jan Kaše

Na srazu budou k vidění i tyto upravené vozy

Článek

V pátek 18. září se otevřou dveře kempu v Běšinech, do kterého se začnou postupně sjíždět účastníci oblíbené a hojně navštěvované akce s názvem Rally sraz Škoda.

Hlavní program je připraven na sobotu, kdy proběhne několik soutěžních disciplín, jako například o nejhlasitější výfuk a aparaturu, o nejhezčí vozy srazu či sprint. Nebude chybět ani spanilá jízda a autogramiáda kalendáře Škodateamu.

Velkým lákadlem pro diváky bude ale bezesporu Podzimní pohár Škodateamu 2015, který je amatérskou rally nejen pro vozy Škoda, ale také pro další automobilové značky.

Závodníci budou muset zdolat celkem 150 km, z toho 26 km rychlostních zkoušek na uzavřených tratích. Z běšinského kempu vyrazí první vozidlo v 11.50 hodin, úvodní rychlostní zkouška odstartuje o hodinu později v obci Křenice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám