Hlavní obsah

U čarodějného ohně v Cerekvici nad Bystřicí se představí osm punkových kapel

Novinky, Martin Mikysa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte, jak oslavíte letošní čarodějnice? Tak přijeďte do Cerekvic nad Bystřicí - kromě čarodějného ohně tu bude připraveno vystoupení punkových kapel v čele s NVU, PLEXIS, SPS a dalších - vystoupí celkem osm hudebních skupin.

Foto: Martin Mikysa
Článek

Na fotbalovém hřišti v Cerekvici nad Bystřicí na Jičínsku se v úterý 30. dubna mimo tradičního čarodějného ohně uskuteční koncert několika předních představitelů punk a hc tuzemské scény. Pořadatelé pozvali skupiny PLEXIS, LOCOMOTIVE, NVU, SPS, APPLE JUICE, TODLETO REBELS, SARCASTIX a HIROŠIMA.

Akci bude předcházet vystoupení divadelního spolku Nová Bestie Apokalypsy z Hořic s autorským představením pod názvem Triptych. Představení začne už v 16.00, živá produkce kapel o hodinu později.

V areálu je možnost stanování zdarma, parkování je taktéž zdarma, pivo poteče proudem a samozřejmostí budou i grilované speciality. Akce se koná za každého počasí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám