Hlavní obsah

Třetí Šatlava fest bude v červenci příštího roku hostit letiště v Přibyslavi

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přibyslavská kapela Šatlava má za sebou už dva ročníky Šatlava festu. V roce 2009 se konal festival v Dolní Jablonné a v roce 2010 v Přibyslavi v areálu pod zámkem.

Článek

V roce 2011 se rozhodli členové kapely znovu podpořit kulturní dění ve městě, a proto se v červenci roku 2011 uskuteční na letišti v Přibyslavi třetí ročník Šatlava festu. Konat se bude od 22. do 23. července 2011 na přibyslavském letišti. O hudbu se postarají známé kapely nejen z Přibyslavi a Vysočiny, ale i z celé České republiky a ze Slovenska.

„Potvrzených kapel máme hodně. Z těch nejznámějších Divokej Bill, Nightwork, Zakázaný ovoce nebo Imodium. Ze Slovenska k nám přijede kapela The Elements. Z Vysočiny vystoupí už tradičně Arciskačány, přibyslavští OHS a samozřejmě Šatlava,“ přibližuje program festivalu jeden z organizátorů akce Martin Kasal.

„V jednání máme kapely Kryštof, Xindl X, Ine kafé (SK), Wohnout, Krucipusk či PlusMinus (SK). Ovšem z těchto kapel se na festivalu objeví tři, maximálně čtyři,“ dodal Martin Kasal.

Předprodej vstupenek na festival začal už ve středu 15. prosince a s ním i speciální vánoční akce. „Do 15. ledna se bude konat speciální předprodejní akce. Vstupenky v tomto období budou prodávat za 295 Kč. Prodejní místa jsou na webu Ticketportal a na webu www.satlava.eu/e-shop. Prodejním místem je i přibyslavská Prodejna Modem Jiřího Krčála,“ popisuje předprodej Kasal.

„Vstupenky budou k dostání i na našich koncertech. V pátek 17. prosince v havlíčkobrodském klubu OKO a v sobotu 25. prosince ve Velkém Meziříčí, v klubu Rock Depo a v klubu Planet v Kutné Hoře,“ pokračuje Kasal

Organizátoři mají i webové stránky www.fest.satlava.eu, na kterých zájemci naleznou průběžně aktualizované informace o kapelách, které na festivalu vystoupí.

Související témata:

Výběr článků

Načítám