Hlavní obsah

Třetí liga družstev ve Žďáru nad Sázavou je určena pro každého

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 18. dubna se na ZŠ Švermova ve Žďáře nad Sázavou konalo již druhé kolo místní 3. ligy družstev ve stolním hokeji kategorie billiard hockey - šprtec.

Foto: Tomáš Vítámvás

3. liga družstev 2014 - skupina Žďár nad Sázavou

Článek

Úvodní kolo soutěže se konalo již v úterý 11. března. Od té doby měli hráči soutěžní pauzu. Připravovali se v rámci školních kroužků a místních tréninkových soutěží. Ke druhému kolu se tedy sešli po více než měsíční pauze. V prvním kole se zapojily do soutěže pouze dva týmu. Ve druhém kole však již byla přítomna prozatím všechna přihlášená družstva.

Soutěž podporují město Žďár nad Sázavou a Kraj Vysočina.

Nejvíce se v soutěži prozatím daří týmu BHL ELEKTRO-Sláma Žďár nad Sázavou, který zatím neztratil jediný bod se svými soupeři a tabulku tak vede s deseti body. Na místě druhém je prozatím tým BHL Vinotéka Rak, který v předchozí sezoně skončil na místě posledním.

Týmy BHL UNIPRESS Žďár nad Sázavou na třetí příčce a Nové Veselí na čtvrté od sebe dělí pouhé dva body. Bude proto zajímavé sledovat vývoj na medailových pozicích v dalších kolech soutěže.

Do soutěže se však mohou zapojit také noví hráči. Jedná se totiž o soutěž otevřenou, do které je možné přihlašovat nejen další jednotlivce, ale také celé týmy a to v průběhu celé sezóny. Sezóna začíná v lednu a končí finálovým kolem 17. listopadu.

Více informací o soutěži naleznete na stránkách http://vysocina.billiardhockey.cz/ nebo na stránkách http://www.uhshbrno.cz/.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám