Hlavní obsah

Třetí liga družstev ve stolním hokeji odstartovala ve Žďáru nad Sázavou další ročník

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 31. března se v čajovně Samsára uskutečnilo úvodní kolo místní 3. ligy družstev ve stolním hokeji kategorie billiard hockey - šprtec.

Foto: Tomáš Vítámvás

šprtec

Článek

Úvodní kolo soutěže se konalo premiérově ve žďárské čajovně. Zde hráči využili azylu především díky prázdninám, které uzavřely v tomto termínu prostory na ZŠ Švermova, kde se hraje obvykle.

Prvního soutěžního kola se zúčastnily tři týmy, které mají ve svých sestavách především hráče, kteří letos spolu hráli ve školních týmech v soutěži Liga škol.

Nejvíce se dařilo týmu BHL ČERNÝ Žďár nad Sázavou, který oba své soupeře porazil v poměru 7:1 (ZŠ Švermova) a 7:2 (ZŠ Palachova). Poražené týmy spolu odehrály vyrovnané utkání, z kterého si každý odnesli po jednom bodu do tabulky 3. ligy družstev - skupina Žďár nad Sázavou.

Další soutěžní kolo místní 3. ligy družstev ve šprtci se uskuteční v neděli 21. dubna opět v prostorách čajovny Samsára ve Žďáru nad Sázavou.

Více informací o soutěži naleznete na stránkách http://vysocina.billiardhockey.cz/ nebo na stránkách http://www.uhshbrno.cz/.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám