Hlavní obsah

Třetí krajský dorostenecký turnaj stolních tenistů opět vyhrál Michal Mít

Novinky, Milan Řehák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V herně SKST Teplice Na Stínadlech proběhl 17. listopadu třetí turnaj o nejlepšího dorostence Ústeckého kraje ve stolním tenise.

Foto: Milan Řehák

Zleva Viktor Skokan, Martin Chuchel, Michal Mít, Martina Nováková.

Článek

Špičkovou kvalitu a stále rostoucí formu potvrdil domácí reprezentant Michal Mít, který bez jediného zaváhání vyhrál turnaj a stal se tak celkovým vítězem bodovacího krajského turnaje.

Trofej a důležité body získal Michal Mít již podruhé a s náskokem tak vede tabulku o nejlepšího dorostence v Ústeckém kraji.

Druhé místo patřilo Viktorovi Skokanovi z Litoměřic, který podal výborný výkon a jediný, kdo ho porazil, byl ve finále Michal Mít.

Třetí místo obsadila Martina Nováková, která potvrzuje rostoucí formu a právo reprezentovat ČR v dívčím týmu kadetů.

Celkem se turnaje zúčastnilo 34 hráčů z celého kraje a kvalitu turnaje potvrzovala účast celé herní TOP 10 dorostenců. Každý s hráčů si odnesl drobný dárek od sponzora výrobce osvěžovačů Power Air a vítězové mimo diplomu a medaile obdrželi dárkové sady.

V závěru došlo i na autogramiádu vítěze turnaje Michala Míta, který tuto poctu zažil poprvé. Pro podpis si přišel i mezinárodní rozhodčí Jiří Novák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám