Hlavní obsah

Tomáš Verner se poranil, zkoušení na Sněhurku to však neohrozí

Novinky, Adéla Majerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krasobruslař Tomáš Verner, který se právě připravuje na hlavní roli v muzikálu Sněhurka na ledě, se při tréningu zranil a jediné, co mu lékař povolil, je stát nebo sedět. Na focení s Lenkou Hatašovou výjimečně sundal ortézu, aby mohly vzniknout společné fotky se Sněhurkou Ivanou Buzkovou.

Foto: Adéla Majerová

Tomáš Verner nacvičuje na muzikál Sněhurka na ledě v třinecké WERK ARENĚ

Článek

"Pečlivě jsem se rozcvičoval, ve svém věku již potřebuji rozcvičku před výkonem a nyní mám natržené vazy. Ale do dvou týdnů už budu jako jura," řekl ke svému zranění Tomáš Verner.

To však není jediná komplikace, se kterou se potýká. Do říjnové preméry musí shodit pár kilo. Dle vlastních slov mu s funkcí ředitele sportovní akademie přibylo administrativní činnosti a nemá již tolik prostoru věnovat se sportu. Ovšem co se týče fyzičky na muzikál, nepochybuje, že se ji podaří skvěle dohnat a diváci se dočkají i několika trojitých skoků.

Po dovolené, kterou strávil se svou přítelkyní v Americe a ve Francii, začnou Tomáši Vernerovi v září opět tréninky na muzikál. Premiéra Sněhurky na ledě se uskuteční 5. října v Třinci a poté bude následovat tour po deseti největších halách v České republice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám