Hlavní obsah

Těžce zraněnou řidičku transportoval do nemocnice vrtulník

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Vážnou havárii vozidla šetří od úterního odpoledne 2. října vsetínští dopravní policisté společně s kriminalisty v Brankách na Valašskomeziříčsku. „Řidička skončila po nárazu do stromu s těžkým zraněním v ostravské nemocnici,“ informovala policejní mluvčí Lenka Javorková.

Foto: Policie ČR

Foto z místa nehody.

Článek

Šestačtyřicetiletá řidička ve čtvrt na dvě odpoledne z doposud nezjištěných příčin přejela po projetí levotočivé zatáčky do protisměrného jízdního pruhu, najela na krajnici a bokem vozidla narazila do vzrostlého stromu.

„Žena, která cestovala ve vozidle sama, utrpěla těžké zranění, se kterým byla letecky transportována do ostravské fakultní nemocnice. Dechovou zkoušku na požití alkoholu jsme u ní z důvodu zranění nemohli provést, proto byl nařízen odběr krve,“ upřesnila policistka.

Silnice byla v době zadokumentování havárie dopravními policisty a vsetínskými kriminalisty až do šestnácti hodin úplně uzavřena. „Žádáme případné svědky, kteří by nám mohli pomoci objasnit průběh dopravní nehody, aby zavolali na linku 158,“ obrátila se na veřejnost policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám