Hlavní obsah

Tak trochu jiný ples aneb Popáté na ples YMCA v Ostravě

Novinky, Tereza Bednaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete si tradiční plesovou sezónu zpestřit speciální akcí s výbornou atmosférou a spoustou zajímavých lidí? V pátek 24. února se bude konat v Cooltouru již 5. ročník oblíbeného YMCA plesu, který pořádá YMCA Ostrava Poruba o. s. nejen pro své členy, dobrovolníky a partnery, ale také pro nejširší veřejnost.

Foto: Tereza Bednaříková

Plakát na 5. YMCA ples.

Článek

YMCA Ostrava Poruba se věnuje hlavně práci s mladými lidmi. Na Ostravsku má na svědomí mnoho úspěšných projektů a aktivit, mezi něž patří například festival YOUTH4YOU(TH), nebo rockový sbor mládeže TenSing. YMCA udržuje blízké vztahy s dalšími místními (neziskovými) organizacemi podobného zaměření a právě ples YMCA se stal jedinečnou a oblíbenou příležitostí pro jejich vzájemné neformální setkávání.

„Letos pořádáme již pátý ples a po zkušenostech z minulých let si troufáme říct, že je to vynikající příležitost pro příjemné setkání všech lidí, kterým kdy YMCA Ostrava Poruba, o. s. nějakým způsobem prošla životem. Ať už jsou to bývalí či současní účastníci našich akcí a projektů, jejich rodiče a kamarádi, naši přátelé z ostatních místních neziskových organizací. Zkrátka, zváni jsou všichni,“ uvedla Tereza Hyklová, organizátorka akce.

A na co se můžete těšit? K tanci a poslechu zahraje populární ostravská kapela FíHa. Organizátoři slibují bohatou tombolu a doprovodný program. „Chceme využít všech pestrých možností, které multižánrové centrum Cooltour nabízí," dodala Hyklová.

Vstupenky jsou k dostání prostřednictvím členů YMCA Ostrava Poruba, nebo v kavárně La Petite Conversation v centru Ostravy. Cena v předprodeji je 150 Kč a na místě 200 Kč.

Výběr článků

Načítám