Hlavní obsah

Světový hit Diany Ross či Julio Iglesia a Dolly Parton má novou podobu, vznikl k němu i klip

Novinky, René Kekely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známý hit When You Tell Me That You Love Me (Když mi říkáš, že mne miluješ), který původně zazněl v sólovém podání Diany Ross či jako duet Julio Iglesia a Dolly Parton, má novou podobu. Nově ho přezpívali zpěvačka Kamila Hübsch a nakladatel a zpěvák Pavel Mészáros.

Foto: archiv P. Mészárose

Kamila Hübsch a Pavel Mészáros přezpívali světový hit a premiérově se ukáže v neděli na představení v pražském divadle Karla Hackera.

Článek

V novém podání jej v neděli v rámci pořadu Hovory W se synem Jana Wericha - Jiřího Wericha Petráška, Janem Přeučilem a poslední Werichovou hospodyní Evou Tůmovou v pražském Divadle Karla Hackera představí "novodobá Iveta Bartošová", zpěvačka Kamila Hübsch, a zpěvák a nakladatel, který stojí za řadou zajímavých publikací, Pavel Mészáros.

Večer se ponese ve stylu vyprávění i písniček Osvobozeného divadla. Hosty budou herec Jan Přeučil a bývalá hospodyně a poslední žijící přítelkyně rodiny Jana Wericha Eva Tůmová (v příštím týdnu bude pokřtěna také kniha jejího vzpomínání).

V rámci nedělního večera bude představen nově přezpívaný, stále romantický, melodický a chytlavý hit v angličtině a také klip, který k němu vznikl.

„Písničku jsme natočili na konci loňského roku ve studiu Českého rozhlasu Sever. A protože se nachází v nádherné secesní vile, využili jsme její interiéry a exteriéry jako kulisu ke klipu, který vznikl současně s písničkou,” prozradil Pavel Mészáros, který jistě všechny překvapí svým dokonalým zpěvem a jehož by si posluchači klidně mohli splést s protřelým zpěvákem českých či světových hitů. Jeho hlas tomu nasvědčuje. 

„Klip točil kameraman David Surý, který spolupracuje například s písničkářem Petrem Lüftnerem a za mixážním pultem seděl mistr zvuku Honza Seibt, s nímž pracovat je opravdu radost. Klip pokřtíme právě v rámci našeho pořadu Hovory W,” dodal Mészáros.

Ze spolupráce je nadšená i zpěvačka Kamila Hübsch, která jinak kromě hitů Ivety Bartošové zpívá i své vlastní skladby, jež si sama píše.

„Byla to krásná a pohodová spolupráce a doufám, že ta pohoda je z klipu i písničky cítit. Vždycky jsem chtěla mít duet s mužským hlasem, a tak mne potěšilo, když mě Pavel oslovil s tímto nápadem. Písnička byla svého času opravdu známým hitem, a tak by mohla v nové interpretaci zase zaujmout. Snažili jsme se do ní dát všechno, co v ní je: velký kus romantiky, pohodu a současně i temperament.  Byť jsme s Pavlem generačně nějaký ten pátek od sebe, za mikrofonem to znát není,” podotkla s úsměvem Kamila.

Každý, kdo se chce trochu zasnít, má u této světově proslulé písničky možnost. „Za měsíc tu máme Valentýna, a tak i v tomto ponurém počasí si každý může najít chvíli na romantiku, ať už je mu šestnáct nebo padesát…,” dodávají svorně oba interpreti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám