Hlavní obsah

Šumperská porodnice otevře své dveře budoucím maminkám

Novinky, Hana Szotkowská

Jedinečnou příležitost prohlédnout si prostory porodnice Šumperské nemocnice, budou mít budoucí rodičky ve středu 21. května. Porodnice se rozhodla uspořádat v tento den od 14.00 do 17.00 hodin den otevřených dveří, na kterém ráda uvítá nejen budoucí maminky, ale i tatínky.

Foto: Šumperská nemocnice

Během dne otevřených dveří si budou příchozí moci osobně prohlédnout porodní boxy, včetně nadstandardních pokojů a novorozeneckého úseku.

Článek

Během dne otevřených dveří si budou příchozí moci osobně prohlédnout porodní boxy, včetně nadstandardních pokojů a novorozeneckého úseku. Od 16.00 hodin se budou navíc v kongresovém sále nemocnice konat přednášky týkající se porodu. 

„Každá budoucí maminka má z nadcházejícího porodu obavy, proto jsme se rozhodli jim dát možnost přijít se s prostředím porodnice a zdravotnickým personálem seznámit. Věříme, že když budou ženy vědět, co je čeká, jejich strach to eliminuje,“ uvedl primář gynekologicko-porodnického oddělení MUDr. Miloš Vysloužil s tím, že k dispozici budou také porodní asistentky, které ochotně zodpoví veškeré otázky týkající se přípravy na porod, samotného průběhu porodu i vedení doby poporodní.

V kongresovém sále nemocnice si budou moci zájemci od 16.00 do 17.00 hodin poslechnout čtyři zajímavé přednášky týkající se porodu. „Jedním z témat přednášek je například aromaterapie, která je v poslední době stále oblíbenější nebo odborný výklad pana primáře MUDr. Miloše Vysloužila na téma císařský řez,“ prozradila vrchní sestra Marcela Straková.

Na den otevřených dveří mohou přijít i maminky, které již ratolesti mají. Pro děti ve věku od tří let bude připraven dětský koutek s odborným vedením. Příchozí budou moci využít odborného poradenství v oblasti kosmetiky a výživy pro matku a dítě, které bude připraveno Lékárnou AGEL přímo v prostorách porodnického oddělení. 

Reklama

Výběr článků

Načítám