Hlavní obsah

Starý Večer proběhne potřetí a naposled opět v ostravské Staré Aréně

Novinky, Jakub Labor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hudba, autorské čtení, výstava, filmové projekce a to všechno v jeden jediný Starý Večer. Stará Aréna ve spolupráci s Whileford's Company přináší jedinečnou možnost ponořit se, již potřetí a tentokrát i naposled, v pátek 17. října do mnoha ostravských realizací a projektů. Zkrátka do třetice všeho dobrého.

Foto: David Szeliga

Starý večer no.1 (7.3.2014)

Článek

Starý Večer number 3. Název ojedinělého projektu, který se stal součástí programu Staré Arény již od letošního března, si za cíl vytyčil představení nezávislé umělecké tvorby. V pátek 17. října od 20 hodin budou mít návštěvníci možnost se ponořit do opravdu nabitého programového výběru.

Zahájení proběhne v prostorách kavárny Staré Arény od půl deváté večer. Dále bude v programu následovat kytarová psychedelie v podáni Sylvos, který si tentokrát vytáhne nové kousky z rukávu.

Ve 21.45 proběhne prezentace foto-obrazů a kariéry Zdeňka Wognara. Jeho fotografie se budou následně dražit na samotný závěr celé akce a to přímo o půlnoci.

Zlatým a oficiálním hřebem večera bude koncert šestičlenné havířovské indie bandičky milující alternativu rocku, elektroniky i popu. Porcelaine People vystoupí od 22:15 na pódiu v kavárně.

Filmovou projekci s názvem Vejdi do prázdna si pro návštěvníky připravil filmový klub Studio Karel. Podmanivý film z prostředí tokijských nočních klubů, který vypráví o životě, o smrti a o lásce. Režisér Gaspar Noé v tomto snímku posouvá hranice filmu a nabízí divákům nevšedně silný zážitek. Projekce proběhne od 21 hodin v divadelním sále.

Dále bude v divadelním sále pokračovat od 23 hodin autorské čtení Romana Füricha. Podle slov pořadatelů je Roman již taková žhavá sranda tohoto projektu, stále nedostupný a nepřítomný, nikdy nedorazil, neomluvil se, ale třeba nás napotřetí potěší svou návštěvou! 

Program v sále zakončí ve 23:30 stále silně utajované a nečekané překvapení.

Reklama

Výběr článků

Načítám