Hlavní obsah

Stará Aréna podporuje ostravské maloobchodníky

Novinky, Jakub Labor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezávislý kulturní prostor Stará Aréna v centru Ostravy se rozhodl velice netradiční formou podporovat ostravské maloobchodníky. Tento týden začala první fáze projektu Vodovoda.

Foto: Jakub Labor

Příspěvky za Vodovodu mohou návštěvníci vhazovat do válce na baru klubu.

Článek

Projektem Vodovoda se Stará Aréna pokouší zapojit své zákazníky a návštěvníky do aktivní podpory maloobchodníků v centru Ostravy.

O co se ve zkratce jedná? Stará Aréna je součástí kavárenských zařízení, u kterých není nejmenší problém si objednat jen čistou vodu z kohoutku. V rámci projektu Vodovoda vás však od tohoto pondělí požádá obsluha o drobný příspěvek do symbolického odměrného válce. Je zcela na zákazníkovi, jakou částkou přispěje. Stačí korunka či dvě.

Cílem projektu v první fázi je nastřádat konkrétní částku 357 korun. Tato částka pomůže drobnému květinářství Jiřího Hynka sídlícím na ostravském náměstí Dr. Edvarda Beneše.

Produkce Staré Arény u pana Hynka nakoupí květiny, hlínu na přesazení a květináče. V rámci drobného víkendového workshopu pak budou moci dobrovolníci tyto květiny přesazovat a budou umístěny na římsách budovy Staré Arény.

Pomozte Staré Aréně podpořit ostravské maloobchodníky a zároveň zkrášlit prostory centrálního Masarykova náměstí a samotného klubu.

Reklama

Výběr článků

Načítám