Hlavní obsah

Skupina ostravských fanoušků se odtrhla od hlavní skupiny a nestihla začátek zápasu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prahu v pátek večer navštívili fotbaloví fanoušci z Ostravy. Ve fotbalovém utkání se Baník Ostrava utkal se Spartou. V pohotovosti byli policisté, kteří museli zajistit skupinu ostravských fanoušků, kteří se odtrhli od ostatních.

Foto: Ondřej Kořínek

Příjezd ostravských fanoušků

Článek

Fanoušci ostravského klubu dorazili na pražské hlavní nádraží kolem šesté hodiny odpolední a na stadion byli za doprovodu těžkooděnců dopraveni tramvají. Při jejich příchodu na stadion se strhly slovní potyčky a vzájemné pokřikování fanoušků obou klubů.

Policisté ze speciální pořádkové jednotky i policisté na koních oba tábory oddělili a fanoušci bez větších problémů vyčkali na začátek zápasu.

Přibližně dvacet minut po začátku zápasu se museli těžkooděnci přemístit směrem k Letenskému náměstí, odkud ke stadionu mířila skupinka asi 50 zahalených ostravských fanoušků, kteří se zřejmě odpojili od hlavní skupiny. Policisté je Korunovační ulicí doprovodili až na stadión. 

Reklama

Výběr článků

Načítám