Hlavní obsah

Ski areál Razula chystá na neděli tradiční Maškarní lyžovačku

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích v neděli 8. března po roce opět ožije dětským karnevalem na lyžích. Uskuteční se na sjezdovce Horal vedle hotelu Horal.

Foto: archiv Ski areálu Razula
Článek

V 9 hodin startuje registrace, hlavní program vypukne v 10:30 hodin.

Děti v maskách lyžují zdarma. Mohou se těšit i na setkání se strašidýlkem Razulákem, který je maskotem dětského parku na sjezdovce Horal, nebo s Maxipsem Fíkem. Na sjezdovce bude připravena vyzdobená trať plná sladkostí, které si mohou malí lyžaři během lyžování vysbírat. Uskuteční se i soutěže o nejhezčí masku, zpestřením bude koutek stolních her Mindok, malování na obličej a různé hry na sjezdovce i uvnitř hotelu Horal.

Plavky s sebou! Po celém dni na sněhu určitě přijde vhod koupání v termálních bazénech relaxačního centra Wellness Horal, které se nachází vedle sjezdovky Horal. Děti zde určitě ocení zábavu v divoké řece, jeskyni nebo menším bazénku s vodním hřibem a také dětském koutku na odpočinkové terase.

Během roku 2015 se ve Velkých Karlovicích uskuteční v rámci série VALACHY DĚTEM ještě další tři akce: v květnu Zábavné odpoledne (nejen) s golfem, v červnu Pohádková cesta lesem a v říjnu Podzimní kouzlení se stezkou odvahy na Galiku.

Další informace o dětských akcích VALACHY DĚTEM.

Reklama

Výběr článků

Načítám