Hlavní obsah

Sezóna ve Ski areálu Razula vyvrcholí nedělní Maškarní lyžovačkou

Novinky, Martina Žáčková

Lyžařská sezóna ve Ski areálu Razula vyvrcholí v neděli 10. března tradiční Maškarní lyžovačkou. I když se otepluje a jaro je již na obzoru, ve Velkých Karlovicích se díky únorové bohaté sněhové nadílce stále drží na sjezdovkách dostatek sněhu.

Foto: Josef Vrážel

Maškarní lyžovačka nabízí zábavu dětem i dospělým.

Článek

Maškarní lyžovačka je tradičním vrcholem lyžařské sezóny, Také letos se uskuteční na sjezdovce Horal u hotelu Horal, kde bude pro děti připraven slalom, z jehož překážek si mohou za jízdy utrhnout různé sladkosti.

Zapojit se mohou i účastníci na sáňkách nebo bobech.

Bude se soutěžit o nejoriginálnější masky, z nichž ty nejlepší získají atraktivní ceny. Návštěvníky přijde pozdravit maskot Ski areálu Razula strašidýlko Razulák a také Maxipes Fík. Připraveny budou i hry, soutěže, malování na obličej a tancování s Kristýnou.

Registrace na Maškarní lyžovačku začíná v 9 hodin, soutěžní jízdy masek budou probíhat od 10.30 do 12 hodin. Startovné činí 50 korun. Děti, které dorazí v maskách, mají pro tento den lyžování zdarma.

Vezměte si s sebou plavky. Po celém dni jistě přijde vhod koupání v termálních bazénech relaxačního centra Wellness Horal vedle sjezdovky. Děti určitě ocení zábavu v divoké řece nebo menším bazénku s vodním hřibem a také v dětském koutku na odpočinkové terase.

Reklama

Výběr článků

Načítám