Hlavní obsah

Rvačku sedmi mužů musela řešit pražská policie

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rvačku mezi Čechy a Rusy museli řešit v neděli ráno 10. července policisté na Václavském náměstí. Muži se poprali v hotelu a dva z nich musela odvézt záchranná služba.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Večerní popíjení skončilo před pátou hodinou ranní rvačkou v hotelu na Václavském náměstí v Praze 1 a následným výjezdem policie i záchranářů ke skupince mužů.

Policisté v době příjezdu na místo, nalezli dva zraněné muže ležet na zemi. Přivolaný lékař je ošetřil a rozhodl o jejich převezení do nemocnice. Po ošetření byli muži propuštěni z nemocnice a převezeni na policejní služebnu.

Tam skončilo také dalších pět nezraněných mužů, aby tak všichni podali vysvětlení. Někteří z předvedených mužů měli v krvi víc než jedno promile alkoholu.

„Policisté nyní celou událost prošetřují jako přestupek proti veřejnému pořádku. V tuto budou provedeny výslechy svědků a čekáme na vyhotovení lékařských zpráv,“ sdělila policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Reklama

Výběr článků

Načítám