Hlavní obsah

Ruda z Ostravy a Komici.cz pobavili zaplněné hlediště Těšínského divadla

Novinky, Josef Zajíc

Představení tří komiků známých z rozhlasu, filmu a televize vidělo ve středu 27. února Těšínské divadlo. Pro Český Těšín byl hlavním tahounem Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy. Spolu s Milošem Knorem a Lukášem Pavláskem dvě hodiny bavili plné hlediště.

Foto: Josef Zajíc

Komici.cz: Miloš Knor, Ruda z Ostravy, Lukáš Pavlásek. Těšínské divadlo, 27. 2. 2013.

Článek

Hlediště Těšínského divadla se začalo zaplňovat záhy po 19. hodině. Asi na čtyřiceti sedadlech seděli členové rodiny a známí Michala Kavalčíka. Zbytek zaplnili do posledního místa další zájemci o zhlédnutí představení Komici.cz.

V úvodu špičkový komentátor, moderátor a komik velmi známý z televizní show Na stojáka Miloš Knor (podle Rudy z Ostravy hlavní sponzor známých sáčkových polévek) uvedl Rudu z Ostravy.

Havraní vlasy, bystré oko a krásný hlas okamžitě zaujal publikum. Michal Kavalčík je dvojí osobnost. Pod kůži nosí sám sebe, tedy herce, umělce, skladatele a textaře. Vystudoval konzervatoř v Ostravě. Hrál v divadlech v Ostravě, Českém Těšíně, Liberci. Vystupoval v pražských muzikálech Drákula, Evita, Hamlet, Krysař, Cikáni jdou do nebe. V létě v roce 2012 v Ostravě hrál při Letních shakespearovských slavnostech ve hře Marná lásky snaha. Hrál v seriálech a filmech Zlatník Ondra, O králi, hvězdáři, kejlíři a třech..., Na plné kule, Vyprávěj, Zítra napořád a První krok. Většinou ovšem "kůži na trh" nosí jako Ruda z Ostravy. Oba jsou skvělí.

Lukáš Pavlásek, známý z televizních reklam o tom, jak se má či nemá skákat na lyžich či si lyže namazat, a také z televizních vystoupení Na stojáka, dovedl bravurně lidi povavit. Lukin - jak jej nazývají lidé, kteří mu píší dotazy, a on na ně velmi rád a především veřejně odpovídá, je skvělý komik. Jeho vizáž a pohled do obecenstva nenechal nikoho klidným - v mžiku mu rozpohyboval bránici.

Vystoupení bylo skvělé, lidé tleskali vstoje a vynutili si závěrečnou píseň Miloše Knora a Rudy z Ostravy. To vše podmalované tancem Pavláska ve vlastní choreografii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám