Hlavní obsah

Radyňské kulturní léto je v plném proudu

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto patří na Radyni filmům. Každodenní filmovou projekci si mohou návštěvníci letního kina pod Radyní užívat až do 21. července.

Foto: Agentura Nashledanou

Před zříceninou hradu mají zamilované páry možnost potvrdit svoji lásku zamčením visacího zámku.

Článek

Po tomto datu bude kino promítat opět pouze v pátek a sobotu. Současně je stále možné si přímo u zříceniny hradu zamknout zámeček se svou milovanou osobou.

Filmovou projekci pod Radyní ještě do konce července okoření snímky jako Danyho parťáci, Mars útočí!, South Park: Peklo na zemi nebo kultovní Pulp Fiction. Od 27. července bude kino pro diváky otevřeno v pátek a sobotu až do 1. září. Každý pátek a sobotu je navíc prodloužena otevírací doba hradu Radyně do 21.00 hodin, takže si návštěvníci kina mohou zpříjemnit návštěvu prohlídkou zříceniny i pohledem na nezapomenutelný západ slunce. 

Před zříceninou hradu mají zamilované páry stále možnost potvrdit svoji lásku zamčením visacího zámku, tak jako se tomu děje v řadě světových metropolí. Dosud je na kovové konstrukci srdce zamčena láska téměř stovky zamilovaných dvojic.  

"Veškeré informace týkající se promítání kina nebo akcí v rámci Radyňského kulturního léta najdou zájemci na webových stránkách www.radyne.eu. Nechybí tu ani fotogalerie z akcí a informace o tom, co se na Radyni chystá," uvedl Lukáš Krásný z  agentury Nashledanou, která je organizátorem Radyňského kulturního léta. 

Reklama

Výběr článků

Načítám