Hlavní obsah

První týden v červenci začíná program alternativní scény ShakespeareOFF

Novinky, Martina Raclavská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na alternativní scéně před Multižánrovým centrem Cooltour na Černé louce v Ostravě se návštěvníkům dostane prázdninového odreagování v podobě koncertů, performance, promítání a divadelních představení. Navíc celý program bude přístupný zdarma.

Foto: Martina Raclavská

Alternativní scéna ShakespeareOFF před Cooltourem

Článek

V pondělí 2. července, v první večer otevření scény ShakespeareOFF, vystoupí na pódiu skupina Žamboši. Po dvojnásobných držitelích ceny Anděl dostanou prostor studenti ateliéru Animované tvorby Ostravské univerzity, kteří promítnou své Mazácké animace. Hned druhý den následuje koncert ostravské kapely Marow a svůj um předvede i DJ Subject Lost. Středeční časový prostor zase obohatí performance.

Ministage na Černé louce bude fungovat až do poloviny srpna. Stane se dějištěm pravidelných akcí i dalších kulturních událostí, například komunitní hry Zimní pohádka, křtu nové USE-IT mapy Ostravy pro mladé, na kterém vystoupí ostravští Café Industrial nebo Festivalu v ulicích. Srpnový program je koncipován spíše divadelně, těšit se můžete na představení Ucho a jiné zajímavosti.

Od této scény se očekává, že se stane útočištěm pro prázdninové odreagování všem věkovým skupinám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám