Hlavní obsah

První liga volejbalových kadetek skončila

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také první liga kadetek ve volejbale o tomto víkendu skončila. A to i pro účastníky z Vysočiny, jmenovitě týmy Bedřichova a Demlovy Jihlava.

Foto: Michaela Poláková

Tým Bedřichova

Článek

První jmenovaný bojoval o postup do extraligy. A vedl si v něm dobře. Nakonec ale o boje do extraligy postoupí z prvního místa Hlincovka. Bedřichov uzavíral sezónu domácím zápasem se Sokolovem. Domácí tým nepřipustil žádné komplikace. První zápas sice vypadal v prvních dvou setech vyrovnaně, nakonec se ale povedlo doslova smáznout děvčata ze Sokolova. Výsledek prvního zápasu byl jasný 3:1 (23, -23, 6, 9). Druhý zápas byl jednoznačnější. Bedřichov ho vyhrál 3:0 (11, 19, 19).

O udržení v 1. lize bojoval tým Demlovy Jihlava. A bude mít problémy, protože kvůli poslednímu místu v tabulce byl odsouzen k boji v baráži. Nic na tom nezměnil ani poslední dvojzápas. Ten sehrály doma s týmem Chodova, který byl nedostižně na prvním místě tabulky. Úspěchem tedy vyhraný zápas v tiebreaku rozhodně byl - 3:2 (-19, -23, 18, 19, 13) je jistě výsledek úctyhodný. Druhý zápas ale dopadl podle předpokladů, vyhrál ho Chodov 3:1 (23, 19, -18, 23).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám