Hlavní obsah

První letošní MINT Market bude v Brně

Novinky, Ivana Borovková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 30. května přivítá Brno letošní první MINT market, který se tentokrát uskuteční hned ve třech patrech Tržnice Brno na Zelném trhu.

Foto: Ivana Borovková

Na MINT marketu si užijete český design

Článek

Nepřeberné množství českého designu bude možné obdivovat a nakoupit od 10 hodin do 17 hodin. Jako v minulém roce mohou zájemci kromě nákupů podpořit vybrané neziskové organizace a užít si jedinečnou atmosféru za doprovodu speciálního setu DJ Marthyho.

Bio kosmetika, oblečení pro malé i větší, kabelky nejrůznějších velikostí a tvarů, šperky z kovu, papíru, dřeva nebo plastu. Například Studio Malíská přiveze z Karlových Varů nejnovější kolekce porcelánu, ať už se jedná o hrnečky, misky či talířky s motivem lučního kvítí či kapradí, nebo mozaikové brože.

MINT Market zůstává pro všechny přístupný zdarma a bez bariér. Organizátoři pouze prosí návštěvníky, aby na akci přišli v rouškách a dodržovali bezpečné vzdálenosti od ostatních.

Přehled všech prodejců najdete na www.mintmarket.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám