Hlavní obsah

Prosmějte se k slzám pod vedením Michala Dlouhého

Novinky, Lucie Bergerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slzy, výbuchy smíchu, humor, erotické napětí, sebeuvědomění si a drsná pravda. Zrychlený kurz jak lépe žít nejen pro dámy, v němž by i sám „kouč“ Michal Dlouhý potřeboval poradit…

Foto: Lucie Bergerová

Cry baby cry

Článek

Po půlroční pauze se ve středu 24. září v 19:00 hodin do ostravského Akordu vrací ansámbl pražského Švandova divadla s inscenací Cry baby cry, aby divákům svým extrémním hereckým nasazením nemilosrdně procvičil bránice a dohnal je až k slzám. Slzám od smíchu?

Autorská inscenace hereckého kolektivu Švandova divadla pod režijním vedením Martiny Krátké, v níž se pět žen pokusí zjistit, jak by mohly změnit svůj dosavadní život na dnes tolik populárním kurz life coachingu, se představí v hvězdném obsazení - Klára Cibulková, Kristýna Frejová, Petra Hřebíčková, Réka Derzsi/Eva Vrbková, Blanka Popková a Michal Dlouhý.

Avšak - může nám někdo poradit, jak žít lépe a jak být šťastný? Může nám poradit kouč, který sám každou chvíli volá příteli na telefonu pro radu?

Další informace a vstupenky k zakoupení on-line na www.dk-akord.cz a všech pobočkách Ostravského Informačního Servisu. 

Reklama

Výběr článků

Načítám