Hlavní obsah

Profesnímu setkání magazínu Best of vtiskl svou tvář pražský Klub Mecca

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Profesnímu setkání magazínu Best of, které se konalo 16. října, vtiskl tentokrát svoji industriální tvář pražský Klub Mecca.

Foto: Lenka Žáčková

Michaela Lejsková se zástupci podporovaných organizací a spolumajitelem klubu Mecca Radkem Kochem

Článek

8. profesní setkání magazínu Best of a partnerů klubu Mecca se tradičně neslo v duchu profesních prezentací a hlavně charitativní podpory, což považuje Michaela Lejsková, zakladatelka těchto setkání, nejen za věc nezbytnou, ale za povinnost vůči potřebným organizacím.  

Přítomní se blíže seznámili s činností Nadačního fondu Ivana Hlinky, Oblastní charitou Hodonín, Českým národním registrem dárců kostní dřeně a tradičně nechyběl UNICEF se svými panenkami. Setkání bylo opět inspirativní pro každého, kdo hledal nové příležitosti pro vlastní profesní prezentaci, ale i pro ty, kteří chtěli načerpat nové informace či se chtěli setkat se zajímavými lidmi.

První profesní setkání Best of se konalo v Praze 8. března 2012, a to díky Michaele Lejskové, zakladatelce a jednatelce stejnojmenného profesního magazínu. Na počátku byla svobodná myšlenka poukázat na to, jaké profese si lze zvolit a kdo jsou lidé, kteří za nimi stojí. Sama zakladatelka tvrdí: „Právě a jedině oni nás příběhem, zkušenostmi a srozumitelným formulováním mohou vtáhnout do děje, nabídnout nám jakousi ochutnávku a zasvětit nás do tajů jejich profesního světa.“

Jeden z nejnavštěvovanějších tanečních klubů v metropoli, který hojně vyhledávají fanoušci taneční hudby z celého světa, je cílem také zahraničních producentů a DJů. Jeho netradiční prostředí se pro profesní setkání ukázalo rozhodně jako zajímavé. 

Ani tentokrát nebyla nouze o zajímavá setkání. Mezi ta nejzajímavější patřilo to s operní pěvkyní Marií Párovou, která se řízením osudu dostala do Itálie, kde prožila, jak sama říká, krásný kus života, který by vydal na román. Pobyt na jihu Evropy jí kdysi pomohl zařídit samotný legendární režisér Federico Fellini, v jehož filmech se představila světu.

Klub Mecca navštívila také operní diva Andrea Kalivodová, která již každým dnem očekává narození svého potomka. Jako ryba ve vodě se v příjemné společnosti cítil baletní mistr Vlastimil Harapes. Příjemné setkání bylo také s hercem a pedagogem Janem Přeučilem a jeho manželkou Evou Hruškovou, ale i s Nelou Boudovou, také s jedním z nejkrásnějších českých mužů Janem Havlovicem a s celou řadou dalších.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám