Hlavní obsah

Přístav v pražském Podolí rozhýbe jóga

Novinky, Hana Knížková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznivci jógy a pilates si přijdou na své nově i na Podolském nábřeží. V pondělí 14. května se v pražském Podolí otevírá nové Body&Mind studio Cere. Tým 12 lektorů nabídne návštěvníkům Podolského nábřeží například lekce jógy a pilates. Těšit se mohou také na speciální cvičení pro těhotné či lekce zaměřené na zdravá záda.

Foto: Hana Knížková

studiocere.cz

Článek

Studio se nachází v krásné lokalitě s výhledem na řeku, přímo v Yacht clubu Cere nad restaurací Podolka.

„Návštěvníkům se naši lektoři budou v pondělí věnovat už od rána. Den přivítáme lekcí Shape, tedy cvičením s vlastní vahou těla a posilováním všech svalových partií. V průběhu dne budou k dispozici také lekce pilates a různých technik jógy. Den bude zakončený ve 20 hodin dynamickou lekcí Vinyasa jógy,” uvedla Šárka Bauerová, koordinátorka yacht clubu Cere.

Podolské nábřeží a oblíbené místo setkávání se tak rozroste o další aktivity. Vedle oblíbených paddleboardů, bazénu nebo školy jachtingu si milovníci Vltavy budou moci užívat pohled na řeku zase trochu z jiného úhlu. 

„Všichni příznivci zdravého pohybu si u nás přijdou na své, připravujeme lekce pro aktivní sportovce i širokou veřejnost. Pomalé tempo lekce a cviky přizpůsobeny různým stádiím těhotenství jsou vhodné i pro ženy po porodu. Jóga vedená formou fyzioterapeutických cviků, zvaná Fyzio, je vhodná při bolesti zad a kloubů. Novinkou jsou lekce Core a mobility, rozvíjející kloubní pohyblivost, pružnosti těla a odstranění ztuhlosti,” uzavřela Bauerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám