Hlavní obsah

Primátor podpoří ostravský koncert Lucie Bílé

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert Lucie Bílé se v Ostravě uskuteční již příští měsíc, 12. března. Naše nejpopulárnější česká zpěvačky vystoupí s klavírem Petra Maláska v ostravském domě kultury.

Foto: archiv zpěvačky

Lucie Bílá

Článek

O koncert je zájem jak z řad návštěvníků, firem, tak i vedení města. Záštitu nad akcí převzal primátor města Ostravy Tomáš Macura. „Jsme rádi, že Ostrava je logickou a pravidelnou součástí koncertních turné významných domácích i zahraničních interpretů. Vybízí k tomu výborné zázemí i vděčné publikum. Nepochybuji proto, že recitál Lucie Bílé bude vyprodaný, a bude to skvělý zážitek,“ uvedl Tomáš Macura.

Návštěvníci se mohou těšit na více než 70 minut plných největších Lucčiných hitů, mezi něž patří určitě Láska je Láska, Jsi můj pán, nebo eSeMeS. Lucii doprovodí jeden z nejlepších českých klavíristů, Petr Malásek.

Česká osmnáctinásobná slavice se do Ostravy vrací po roce, když zde v dubnu 2015 vystupovala s metalovou kapelou Arakain, což přilákalo jinou skupinu lidí, než březnový recitál, který se chystá.

Související témata:

Výběr článků

Načítám