Hlavní obsah

Přijďte na Nový rok 2016 na věž Nové radnice, zve Ostravský informační servis

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravský informační servis zve občany k návštěvě věže Nové radnice, která se nachází v moravskoslezské metropoli na Prokešově náměstí. Kromě pohledů a rozhledů z věže se návštěvníci dozvědí zajímavosti o obyčejích, kterými lidé oslavují příchod nového roku ve světě.

Foto: Josef Zajíc

Přijďte na Nový rok 2016 na věž Nové radnice v Ostravě.

Článek

Na pobočce Ostravského informačního servisu (OIS) si zájemci budou moci vyrobit své vlastní PF s ostravskými fotografiemi opatřené razítkem věže.

Kromě informací o historii Nové radnice, která byla slavnostně otevřena 28. října 1930 a slaví tedy letos 85 let, se mohou návštěvníci  vyfotografovat na vyhlídkové plošině, která je ve výšce 73 m a pohledy a rozhledy jsou za příznivého počasí velmi pěkné. Výška samotné věže je 85,6 m a je nejvyšší radniční věží v České republice.

" Fotografie, kterou si návštěvníci sami na vyhlídkové věži vytvoří, vytiskneme a oni ji mohou poslat jako originální novoroční přání, " láká průvodce Jakub Santarius.

Otevírací doba vyhlídkové věže Nové radnice 1. ledna 2016 bude od 12.00 do 17.00. Vstupné na věž: 50 korun dospělí a 40 korun děti, studenti a senioři.

Reklama

Výběr článků

Načítám