Hlavní obsah

Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku vstupují do sezóny s řadou novinek

Novinky, Věra Janků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Priessnitzovy léčebné lázně a. s. v Jeseníku do roku 2013 vykročily s mnohými novinkami, které ocení nejen jejich klienti. V prvé řadě se jedná o rozšíření nabídky pobytů pro klienty zdravotních pojišťoven, ale také k zatraktivnění nabídky pobytů pro samoplátce.

Foto: archiv PLL a.s.

Vizualizace nového inhalatoria

Článek

Od sklonku loňského roku je lázeňská péče zaměřena na 28 léčebných indikací, mezi nimiž je nově zařazena léčba nemocí onkologických. Významnou je také dětská léčba a léčba obezity.

„V našich lázních mohou klienti využít také v roce 2013 komplexní zdravotní péči plně hrazenou zdravotní pojišťovnou, případně je možné akceptovat mimořádnou nabídku lázní pro příspěvkovou léčbu, kdy je zdravotní péče hrazena rovněž zdravotní pojišťovnou,“ uvedl obchodní ředitel Tomáš Rak. 

Mezi pobyty pro samoplátce se zařadily nově tzv. Medical wellness pobyty, které v sobě spojují nejen potřebný realax, ale také garanci odborného lékařského dohledu. V další nabídce pobytů se objeví Priessnitzův elixír odkazující k převratným metodám vodoléčby zakladatele lázní Vincenze Priessnitze. Fanoušci komiksů Jaromíra 99 jistě ocení pobyt Po stopách Aloise Nebela, rodiny ze smogových oblastí zase speciální pobyt Dýchejte zdravě.

S  nabídkou společenských akcí, procedurami, historií a novinkami z lázní se budou klienti, obchodní partneři a příznivci Priessnitzových lázní setkávat prostřednictvím nového čtvrtletníku Lázeňské prameny. Historicky první číslo bylo pokřtěno na Nový rok 2013. K dispozici je jak v tištěné, tak elektronické podobě. Zapomenout nelze ani na další novinku: tváří lázní se stala na počátku roku Gábina Partyšová se svým synem Kristiánem.

Před ostrým startem letní sezóny se mohou návštěvníci prvního moderního vodoléčebného ústavu světa těšit na revitalizovanou promenádní alej pod Priessnitzovým sanatoriem, nové přírodní inhalatorium připomínající oku lahodící zámecké zahrady, nebo znovuotevření Jubilejní vily a přátelské Vily na kolonádě.

Reklama

Výběr článků

Načítám