Hlavní obsah

Příbramský fotbalový klub hledá svou Miss

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos startuje již druhý ročník soutěže Miss 1. FK Příbram. I tento rok se má vítězka na co těšit. Hlavním lákadlem pro výherkyni je, že se stane tváří 1. FK Příbram, což obnáší účast na klubových akcích, foto na billboardech, focení od profesionálního fotografa či mobilní telefon.

Foto: Jitka Doubravová
Článek

Soutěž bude probíhat na tři etapy. Do 31. ledna se mohou hlásit všechny dívky z České republiky, které mají zájem reprezentovat fotbalový klub. Minulý rok se přihlásilo dvacet dívek, z nichž se jich do nejužšího kola dostalo šest. Z přihlášených dívek budou vybírat fanoušci na internetu šest finalistek, které se zúčastní slavnostního finále v březnu.

Stejně jako minulý rok, i nyní si budou moci zvolit lidé přímo svou Miss Internet, pro kterou je připraveno také mnoho cen.

Minulý rok získala korunku Příbramačka Karolína Urbanová, která letos dokraluje. V porotě zasedne vedení fotbalového klubu i zástupci z vedení města Příbrami.

Reklama

Výběr článků

Načítám