Hlavní obsah

Praha se loučí s koncerty Marie Rottrové

Novinky, Lenka Krajčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Tesla Areně se ve středu 7. prosince v rámci Vše nejlepší Tour 2011 rozloučila s pražským publikem zpěvačka Marie Rottrová. Stálice české popmusic se rozhodla ke svým 70. narozeninám ukončit aktivní pěveckou kariéru. Druhý pražský koncert je na programu dnes.

Článek

Popřát k narozeninám jí přišli mnozí kamarádi a spolupracovníci s branže - např. zpěvák Petr Spálený, kapela Neřež či její dvorní textař Jaroslav Wykrent, který Rottrové otextoval řadu hitů jako Lásko, Agnes, Řeka lásky nebo Večerem zhýčkaná.

Během koncertu, v jehož průběhu zazněly jedny z nejznámějších českých písní - Skořápky ořechů, Měli jsme se potkat dřív, Ten vůz už jel nebo Lásko voníš deštěm, zpěvačku doprovázela ostravská skupina Flamingo, kterou fanoušci Rottrové dobře znají. O úspěchu koncertu svědčí obrovská základna fanoušků, která během koncertu několikrát aplaudovala ve stoje.

Se svým posledním turné objela velké haly v Čechách, na Moravě i Slovensku. Kromě přidaného druhého pražského koncertu, který se uskuteční dnes od 19 hodin na tomtéž místě, se mohou věrní fanoušci setkat s "Madam Soul" naposledy při velkém samostatném koncertu 13. prosince ve Zlíně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám