Hlavní obsah

Požár zcela zničil lesní traktor v Mikulůvce na Vsetínsku

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lesní traktor v pátek odpoledne v Mikulůvce na Vsetínsku zcela zničil rozsáhlý požár. Nikdo nebyl zraněn, příčinu, proč traktor shořel, a výši škody zjišťuje vyšetřovatel hasičů

Foto: HZS Zlínského kraje

Hasiči už traktor nezachránili.

Článek

„V 15:53 hodin operační důstojník HZS Zlínského kraje vyhlásil požární poplach jednotce profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí a jednotce dobrovolných hasičů obce Mikulůvka. Důvodem byl oznámený požár traktoru v lese,“ informoval dnes Pavel Řezníček z HZS Zlínského kraje.

Cisternou a dopravním automobilem Avia se hasičům podařilo projet těžkým lesním terénem až k hořícímu stroji.

„Velitel zásahu upřesnil, že se jedná o lesní speciál, který již kompletně zachvátily plameny. Jednotky proto okamžitě natáhly jeden útočný proud a požár bleskově lokalizovaly. Po ochlazení a kontrole vraku stroje byla v 16:34 hodin ohlášena celková likvidace,“ dodal mluvčí hasičů.

Podle získaných informací zpozoroval řidič traktoru při práci plameny v motorovém prostoru, okamžitě zastavil stroj a snažil se je hasit. Ruční hasicí přístroj však nestačil a rozsáhlý požár stroj kompletně zničil.

Související témata:

Výběr článků

Načítám