Hlavní obsah

Poslední fiftýn 2018: Do síně slávy byl uveden Jiří Gajzur

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 23. listopadu byly v restauraci Rybníček Staré Město odtajněny výsledky ankety Poslední fiftýn 2018, tedy ocenění nejlepších tenisových hráčů regionu Slovácko za rok 2018, a to v pěti kategoriích.

Foto: Tenis Slovácko

Ocenění ve všech kategoriích ankety Poslední fiftýn 2018

Článek

Do Síně slávy byl in memoriam uveden Jiří Gajzur, zakládající člen klubu TENIS SLOVÁCKO a předseda tenisového klubu TK Uherské Hradiště. Ocenění převzala manželka Jitka Gajzurová.

Skokanem roku 2018 se stal Matouš Směřička. V žebříčku mladších žáků se dokázal posunout z 1020. na 350. místo a zúčastnil se celkem 18 turnajů. Ve čtyřhře jeden dokázal vyhrát.

Ocenění Deblista roku 2018 převzal Michal Kozumplík. V letošním roce dokázal získat 3. místo na MČR starších žáků ve čtyřhře a je dvojnásobným vítězem krajského přeboru starších žáků ve čtyřhře. S týmem Dorost A postoupil na MČR.

Především díky historickému úspěchu, postupu na mistrovství České republiky, se týmem roku stalo družstvo Dorost A pod vedením kapitána Davida Mišťúrika.

Za Hráče roku v anketě Poslední fiftýn 2018 byl zvolen Ondřej Sucháň. V letošním roce obsadil 55. místo v celkovém žebříčku kategorie starší žáci ročníku 2005. Zúčastnil se 20 turnajů a z toho 6x se stal vítězem dvouhry turnaje starších žáků.

Hráči klubu TENIS SLOVÁCKO se připravují pod vedením TENISOVÉ AKADEMIE SLOVÁCKO jak ve Sportparku Rybníček, tak v Uherském Hradišti. V letošním roce byl trenérský tým posílen o bývalého daviscupového reprezentanta Michala Tabaru.

Nad anketou Poslední fiftýn 2018 převzal záštitu starosta Uherského Hradiště Stanislav Blaha. Poděkování za milá slova patří předávajícím hostům v jednotlivých kategoriích: Radku Křenovi, Bedřichu Chromkovi a Ladislavu Britaňákovi, a též partnerům, bez kterých by příprava v TAS ani závodní tenis v klubu TENIS SLOVÁCKO nebyly možné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám