Hlavní obsah

Pohřešovaná žena pravděpodobně spáchala sebevraždu

Novinky, Jiří Horák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Padesát policistů a hasičů pátralo v sobotu 10. září po devětatřicetileté ženě z Velkého Poříčí u Hronova na Náchodsku. Pohřešovaná odešla z domova už v pátek krátce po poledni. Domů se ale nevrátila a ani v průběhu sobotního dopoledne o sobě nepodala žádnou zprávu.

Foto: Jiří Horák videovize.info

Psovod Policie ČR a tisková mluvčí por. Bc. Eva Prachařová.

Článek

"Pohřešovaná je vysoká asi 160 cm, vypadá na 30 let, je hubené postavy, má hnědé středně dlouhé vlasy, které nosí stažené do culíku. Na svoji obvyklou procházku odešla ve starších riflích a tmavě modré šusťákové bundě. Je předpoklad, že se mohla pohybovat v okolí Velkého Poříčí směrem na Žďárky nebo na Pavlišov. Pokud pohřešovanou ženu někdo viděl nebo ví, kde se v současné době nachází, ať hned podá zprávu, nejlépe na bezplatnou policejní linku 158," žádala o pomoc veřejnost tisková mluvčí Policie České republiky v Náchodě Eva Prachařová.

Smutný nález pátrací akci ukončil

Ženu bez známek života objevila po několikahodinovém pátrání policejní hlídka v lesním porostu před půl pátou odpoledne.

"Podle prvotních zjištěných informací si žena sama sáhla  na život. Okolnosti nešťastné události policie prošetřuje," uzavřela Eva Prachařová.

Výběr článků

Načítám