Hlavní obsah

Pod kralupským mostem TGM zahraje šestice známých kapel

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci Dnů Kralup zahraje pod prvním mostem od Prahy hned šestice velmi známých kapel, a to v sobotu 8. června od půl čtvrté do půlnoci. Vstup je zdarma.

Foto: Šimon Rogl

Kralupská pětice Gothigh právě vypustila singl CD "Znamení" jako avízo chystaného alba, které plánuje vydat na podzim.

Článek

První nastoupí od 15:30 trio Bombarďák se svými prodětskými songy. Od pěti odpoledne pro velkou radost stovek místních slovenských brigádníků do svých strun rázně uhodí punkové kvinteto Horkýže Slíže z Nitry.

Pro uklidnění bude od půl osmé následovat něžně folkový Pavel Lohonka Žalman se svými přáteli. V devět večer se však notně přitvrdí. Na pódium nastoupí místní rockový Gothigh (čti Gothaj) s frontmanem Majklem, který právě vypustil singl Znamení, chystá nové album a před rokem vystupoval třeba i na Mělnickém vinobraní.

Od půl jedenácté odstartuje rázné elektronické kvinteto Skyline, které po deseti letech od vzniku znají nejenom Pražáci, ale i značná část západní Evropy. Pokud vydržíte ještě po půlnočním ohňostroji, tak se dočkáte předního českého rapera Pavla Haranta alias Paulie Garanda.

Notně košatý program Dnů Kralup probíhá po celém městě i za jeho hranicemi, zcela kompletní program těchto dnů naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám