Hlavní obsah

Po modernizaci se bývalý penzion proměnil v hotel

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky rozšíření a modernizaci si pro svůj pobyt mohou hosté Lázní Luhačovice opět vybrat bývalý penzion Riviera, který se změnil na moderní tříhvězdičkový garni hotel s 73 lůžky, recepcí, restaurací a novým výtahem. Provoz byl zahájen 13. února.

Foto: Lázně Luhačovice

Garni hotel Riviera

Článek

Informoval o tom Eduard Bláha, generální ředitel Lázní Luhačovice, a. s. K původní budově z roku 1928 s dvoupodlažní přístavbou ze 70. let minulého století byla během právě dokončené realizace doplněna další dvě patra. Celý objekt hotelu, který se nachází v blízkosti centra města u vstupu do lázeňského parku, se tak výškově srovnal a obě části působí souměrně.

Investovaná částka dosáhla 43 miliónů Kč s DPH. Stavbu realizovala firma 3V, s. r. o., podle architektonického řešení společnosti S-projekt plus, a. s., a na vybavení nábytkem se podílela společnost Dřevozpracující výrobní družstvo Jaroměřice nad Rokytnou. Práce probíhaly od poloviny listopadu 2016 do ledna 2018.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám