Hlavní obsah

Plzeňský Bufet v čele třetí ligy stolních hokejistů

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrý vstup do sezóny potvrdil tým Bufet ze z Plzně i ve druhém kole 3. ligy stolních hokejistů.

Foto: BHC Most

3.liga billiard-hockeye šprtce

Článek

V něm se 10. března v Mostě utkal s družstvem Real draci 18. ZŠ Most a domácího soupeře udolal ve dvou zápasech shodně 4:2.

Hned v začátku ročníku si tak plzeňský Bufet vytvořil v čele české skupiny 3. ligy slušný náskok. Další dva západočeské celky – BHC Fair Play Mladotice a SmallBalls Café Plzeň – v tomto kole nestartovaly.

Třetí liga družstev je soutěží regionálního typu. V České republice se aktuálně hrají soutěže v Brně, Žďáru nad Sázavou a v Čechách. Právě 3. liga družstev v Čechách je nejrozsáhlejší. Hraje ji nejvíce týmů a to hned z několika regionů. Nejvíce týmů, které v ní působí, pochází z Mostu a okolí.

V České republice se hrají soutěže družstev na třech úrovních. Již zmiňované regionální, vyšší je 2. liga družstev, která je rozdělená do dvou skupin - Čechy  a Morava, a nakonec také nejvyšší soutěž 1. liga družstev. V té se setkávají nejlepší hráči republiky ze všech koutů naší země o titul Mistrů ČR v soutěži družstev.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám