Hlavní obsah

Plzeňské krajské kolo soutěže Zlatý erb a Junior erb: ocenění pro Čížov, Rokycany a Hartmanice

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 19. března byly na Krajském úřadě Plzeňského kraje vyhlášeny výsledky krajského kola soutěže Zlatý erb 2013 a nově také Junior erb 2013.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Zlatý erb je soutěž o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí.

Článek

Zlatý erb je soutěž o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí. Letos vyhlásilo Sdružení Zlatý erb již jubilejní 15. ročník. Smysl soutěže Zlatý erb spočívá nejen ve vlastním srovnání webů měst a obcí, ale poskytuje také jejich webmasterům a provozovatelům užitečné informace a hodnocení pro další zlepšování.

Ceny vítězům 10. ročníku krajského kola soutěže Zlatý erb 2013 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí byly předány na slavnostním ceremoniálu na Krajském úřadě Plzeňského kraje v Plzni za účasti náměstka hejtmana Plzeňského kraje pro oblast regionálního rozvoje, fondy EU a informatiku Ivo Grünera.

Zároveň byli vyhlášeni i vítězové prvního ročníku soutěže určené mladým lidem do 18 let Junior erb 2013.

Cenu veřejnosti získala obec Čížkov, nejlepší elektronickou službu zajišťují Hartmanice, nejlepší webovou stránkou obce se může chlubit opět Čížov a nejlepší webovou stránkou města Rokycany.

Vítězové jednotlivých kategorií Zlatého erbu 2013 postupují do celostátního kola. Slavnostní vyhlášení výsledků celostátního kola proběhne 8. dubna v Hradci Králové. Vyhodnocení republikových vítězů Junior erbu 2013 proběhne 23. března na konferenci Junior Internet v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám