Hlavní obsah

Petra Kvitová již trénuje v Ostravě. Chystá se na utkání Fed Cupu s Austrálií

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petra Kvitová již trénuje v ostravské ČEZ Aréně. Chystá se na utkání Fed Cupu proti hráčkám z Austrálie. Utkání se bude konat 9. a 10. února. Českou republiku budou reprezentovat Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková.

Foto: Josef Zajíc

Petra Kvitová v ostravské ČEZ Aréně při tréninku na Fed Cup 2013. 5.2.2013

Článek

V úterý 5. února se rozehrávala a seznamovala s povrchem na utkání Fed Cupu Lucie Hradecká. Po nemoci se jen lehce rozcvičovala.

Náročnější trénink již měla Petra Kvitová se svým trenérem a sparingpartnery. Zvykala si na podmínky ostravské ČEZ Arény. Po tréninku úderů a podání si pak společně zahráli fotbálek s tenisovým míčkem.

"Cítím se před utkáním dobře. Fed Cup mám ráda a na ten týden v Ostravě se těším. Je to vždycky úžasné, když hrajeme doma, přijdou fanoušci, kamarádi a rodina. Na to se těším. Předpokládám, že mě Fed Cup a domácí prostředí vybudí k co nejlepším možným výkonům. Jsem týmová hráčka a já pro ten tým udělám všechno, co budu moci," řekla Petra Kvitová v krátkém rozhovoru pro novináře.

Mimořádná událost čeká Ostravany v obchodním centru Nová Karolína. Od 5. do 7. února zde budou k vidění originály trofejí pro vítěze Davisova poháru a ženského Poháru federace. Výstavu oficiálně zahájí členky fedcupového týmu, včetně Petry Kvitové, v úterý v 18 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám