Hlavní obsah

Párek opilců se při požívání alkoholu vrhl na policisty

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není dne, aby se nějaký násoska neporval, nebo neřídil pod vlivem auto. Úterý 27. května nebylo výjimkou, v pražských Bezručových sadech napadla dvojice napáječů hlídku městské policie. Agresivnější byla žena, strážnici způsobila zranění.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

V úterý večer hlídkovali strážníci z Prahy 10  v Bezručových sadech, kde si všimli muže a ženy, kteří seděli na lavičce a popíjeli alkohol.

„Když je hlídka upozornila, že konzumace alkoholu na veřejnosti je zakázána, dvojice začala být agresivní a strážníkům začala sprostě nadávat. Muž se zvedl z lavičky a pěstí zaútočil na strážníka. Ten proti muži zakročil a za pomoci donucovacích prostředků ho svedl na zem. V tom se do konfliktu vložila i opilá žena a pěstí praštila do obličeje strážnici a dala se na útěk. Strážnice agresivní ženu po krátkém pronásledování dostihla a pro podezření ze spáchání trestného činu ji zadržela. Stejně skončil i podnapilý agresivní muž,” informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák.

S podezřením pro spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě strážníci muže i ženu předali Policii ČR. Strážnice, která při útoku utrpěla zranění v obličeji, byla převezena k ošetření do jedné z pražských nemocnic.

Reklama

Výběr článků

Načítám