Hlavní obsah

Ostravští karatisté trénovali v Polsku s ukrajinským šéftrenérem

Novinky, Miloš Škoda

Pět karatistů a dvě karatistky pocházející z Ostravy se účastnili mezinárodního semináře kumite WKF s hlavním trenérem ukrajinské reprezentace a jedním z předních světových trenérů kumite na světě Antonem Nikulinem (3. Dan).

Foto: Miloš Škoda

Reprezentace klubu s Polskými přáteli a mistrem Antonem Nikulinem

Článek

Seminář se konal první novoroční víkend 7. a 8. ledna a hostil jej klub Champion team v polské Lodži. S tímto klubem, zejména však s hlavním trenérem Witoldem Wojciechowskim (3. Dan) ostravský klub ATTFIS spolupracuje na výchově nové generace karatistů a karatistek. Naposledy trenér tohoto klubu trénoval ostravské karatisty na jejich letním táboře v Jeseníku nad Odrou.

Kdo je Anton Nikulin

Aktuální šéftrenér ukrajinské reprezentace karate WKF, v roce 2016 také nějaký čas působil u reprezentace v Indonésii. Trénuje v ukrajinském městě Lvov, kde má svůj klub Union. Jako trenér vychoval několik medailistů MS a ME WKF. Světová trenérská kapacita v oblasti kumite WKF - olympijského karate.

„Byla to pro nás velká čest a pocta se setkat s osobností světového karate a účastnit se semináře pod jeho vedením. Pro klub to byl první výjezd v roce 2017,” uvedl manažer týmu Jakub Škoda, který na semináři působil jako oficiální fotograf.

Veškeré fotky ze semináře je možné nalézt v galerii klubu na stránce www.fb.com/ATTFIS.

Hlavní trenér ostravského klubu Miloš Škoda doplnil: „Chtěl bych jménem všech zúčastněných závodníků z našeho klubu poděkovat Antonovi za skvělé tréninky, které byly vedeny na špičkové úrovni. Od závodníků, kteří se semináře zúčastnili, jsem slyšel jen pozitivní ohlasy. Dále pak dík patří organizátorovi semináře za vydařený víkend. Těšíme se na další akce.”

Reklama

Výběr článků

Načítám