Hlavní obsah

Opilý řidič nacouval do rybníka, auto se potopilo až po střechu

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý den se ve statistikách dopravních nehod objevuje jako příčina události požití alkoholu. Nejinak tomu bylo i při páteční nehodě v obci Lomeček. 54letému řidiči fabie se podařilo při otáčení nacouvat do rybníka.

Foto: PČR Kutná Hora

Utopené vozidlo, předběžná škoda asi 70 tisíc korun

Článek

„Nehoda se stala kolem jedenadvacáté hodiny. Řidič se chtěl na křižovatce s automobilem otočit. Manévr nezvládl a nacouval do rybníka. Vozidlo se až po střechu potopilo. Řidič i jeho jednatřicetiletý spolujezdec stačili vůz před potopením opustit. Dechová zkouška prokázala u řidiče pozitivní hodnoty ve výši 2,44 promile alkoholu,” sdělila mluvčí Policie ČR v Kutné Hoře Vendulka Marečková.

Vozidlo vytáhli hasiči. Muž s naměřenými hodnotami souhlasil a lékařské vyšetření nepožadoval. Při nehodě se nikomu nic nestalo. Řidiči policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. K znečištění vodní plochy únikem provozních kapalin nedošlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám