Hlavní obsah

Oáza klidu v Ostravě-Porubě není po bezmála roce stále dokončena

Novinky, Jiří Kutáč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový park na Martinovské ulici v Ostravě-Porubě nazvaný Oáza klidu má i po bezmála roce stále chodníky, které nikam nevedou, respektive pokračují blátivou cestičkou.

Foto: Jiří Kutáč

Nedokončený park Oáza klidu, Ostarva-Poruba.

Článek

Mluvčí městského obvodu Ostrava-Poruba Jana Končítková již před půl rokem ujistila občany, že park vzhledem k financím bude možno dokončit v etapách zhruba do listopadu letošního roku.

V parku se ale stále nachází chodník, který končí uprostřed louky a dále se dá projít jen po blátivých cestičkách, jež jsou za deštivého počasí i nebezpečné. Další chodník zůstal nedostavěný jen několik metrů od bytového domu.

I když se na první pohled zdá, že se Oáza klidu nestihne letos dokončit, informovala v pondělí 7. listopadu mluvčí městského obvodu Ostrava-Poruba Jana Končítková, že v nejbližších dnech bude uzavřena veřejnoprávní smlouva na umístění stavby chodníků. A pokud to klimatické podmínky dovolí, bude stavba dokončena ještě v prosinci letošního roku.

Související témata:

Výběr článků

Načítám