Hlavní obsah

Netradiční plesání nejen pro mladé aneb YMCA ples již po šesté v Ostravě

Novinky, Tereza Bednaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete si tradiční plesovou sezónu zpestřit speciální akcí s výbornou atmosférou a spoustou zajímavých lidí? V pátek 22. února se bude konat v multižánrovém kulturním centru Cooltour již 6. ročník úspěšného YMCA plesu, který pořádá nezisková organizace YMCA Ostrava-Poruba.

Foto: Tereza Bednaříková
Článek

Jedná se o výroční ples občanského sdružení YMCA Ostrava-Poruba, která se svou činností věnuje hlavně práci s mladými lidmi. Na Ostravsku má za sebou mnoho úspěšných projektů a aktivit, mezi něž patří například festival YOUTH4YOU(TH), nebo Rock-Gospelový sbor TenSing.

„Letos pořádáme již šestý ples a po zkušenostech z minulých let si troufáme říct, že je to vynikající příležitost pro příjemné setkání všech lidí, kterým kdy YMCA Ostrava-Poruba, o. s. nějakým způsobem prošla životem. Ať už jsou to bývalí či současní účastníci našich akcí a projektů, jejich rodiče a kamarádi, naši přátelé z ostatních místních neziskových organizací. Zkrátka, zváni jsou všichni,“ uvedla Tereza Hyklová, organizátorka akce.

A na co se můžete těšit? K tanci a poslechu zahraje populární ostravská kapela FíHa. Organizátoři slibují bohatou tombolu a doprovodný program. „Letos připravujeme mimo jiné i workshop tradičních řeckých tanců pod vedením Kateřiny Kotupasové. Chceme, využít všech pestrých možností, které multižánrové centrum Cooltour nabízí,“ dodala Hyklová.

Vstupenky jsou k dostání prostřednictvím členů YMCA Ostrava Poruba. Cena v předprodeji je 200 Kč a na místě 250 Kč.

Veškeré informace o plese naleznete také na sociální síti Facebook.

Reklama

Výběr článků

Načítám