Hlavní obsah

Nadějná soutěžící The Voice Česko Slovensko s hvězdným jménem vystoupí s kapelou v Olomouci

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 10. dubna vystoupí v olomouckém Bluesbaru Garch jesenická kapela NoeRoads. Jejich frontmankou je mladá charismatická zpěvačka Natálie Rottrová, která v současné době soutěží v The Voice Česko Slovensko v týmu Pepy Vojtka.

Foto: archiv Natálie Rottrová

Natálie Rottrová v těchto dnech boduje v prestižní pěvecké soutěži

Článek

Třiadvacetiletá Natálie je rodačka z Jeseníku, avšak několik let bydlí v Olomouci, kde pracuje a také často koncertuje se svou kapelou NoeRoads. Žánrově NoeRoads spadají do alternativního popu či rocku a prezentují se svou vlastní, velmi osobitou a autentickou tvorbou.

Natálie je nejen skvělou zpěvačkou, ale taktéž ovládá hru na několik hudebních nástrojů a jejím koníčkem je i její práce. Stará se o lidi bez domova v olomoucké Charitě.

Začátkem dubna vydala Natálie svůj nový singl MY, na kterém spolupracovala se známým olomouckým rodákem a producentem Davidem Spilkou. Tento song můžeme v nynější době slýchat i z éteru lokálních rádií.

Jak se této vycházející hvězdě povede v soutěži The Voice pod vedením kouče Pepy Vojtka, to uvidíme v následujících týdnech. Na koncert kapely Noeroads se každopádně fanoušci mohou těšit již ve středu 10. dubna od 19:00 hodin v Bluesbaru Garch v Olomouci. Vstupné je dobrovolné.

Reklama

Výběr článků

Načítám