Hlavní obsah

Na Vsetínsku zemřel řidič osobního auta po srážce s kamiony

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátce před desátou hodinou dopolední zahynul ve středu v Lužné na Vsetínsku řidič osobního auta po srážce se dvěma kamiony.

Foto: Policie ČR

Jeden z kamionů narazil do rodinného domu.

Článek

„Řidič osobního vozidla jel od Valašské Polanky do obce Lužná a z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměrného pruhu, kde se střetl s protijedoucí nákladní soupravou. Osobní auto pak ještě čelně narazilo do dalšího kamionu,“ informoval policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Kamion po nárazu částečně vyjel z komunikace a narazil do přístěnku rodinného domu, osobní auto skončilo mimo vozovku.

„Při nehodě utrpěl řidič osobního auta zranění takového rozsahu, že jim bohužel podlehl. Zraněného řidiče kamionu, který naboural do domu, i jeho spolujezdce záchranáři odvezli k dalšímu vyšetření do nemocnice,“ řekl policejní mluvčí.

Na místo nehody vyslalo krajské operační středisko HZS tři jednotky ze stanice Vsetín, Valašské Klobouky a Zlín.

„Zaklíněné tělo řidiče osobního vozidla vyprostili hasiči okamžitě po svém příjezdu,“ uvedla tisková mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Hasiči pak podepřeli verandu, do níž byl zaklíněn kamion, aby v okamžiku jeho vyprošťování zpět na silnici nedošlo k jejímu zřícení.

Kvůli vyšetřování této dopravní nehody byla komunikace uzavřena. Policisté odkláněli dopravu v obci Valašská Polanka a Lidečko. Uzávěrka bude trvat do doby vyproštění osobního i nákladního auta.

Související témata:

Výběr článků

Načítám