Hlavní obsah

Na koncertě v Divadle Broadway převezme Helena Vondráčková zlatou desku

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlatou desku za prodej posledního řadového alba Zůstáváš tu se mnou dostane ve středu 3. července Helena Vondráčková. Další z cenných trofejí obdrží zpěvačka na "narozeninovém" koncertě, který proběhne ve středu 3. července v pražském Divadle Broadway.

Foto: Robert Rohál

Zpěvačka Helena Vondráčková.

Článek

Zlatou desku předají Heleně Vondráčkové zástupci hudebního vydavatelství Universal Music Group, u kterého album vyšlo a který vydá i jeho reedici. Nicméně na dnes už vyprodaném koncertě v pražském Divadle Broadway zazpívá Helena Vondráčková nejen některé z písní z tohoto alba, ale vedle dnes už klasických hitů také pár novinek z připravovaného alba, které vznikne ve spolupráci se skladatelem, aranžérem a producentem Danielem Hádlem.

Vedle Heleny Vondráčkové a "její" kapely Charlie Band se v rolích hostů na jevišti Divadla Broadway objeví jednak zpěvaččin kolega a kamarád Felix Slováček, jednak zpívající herec Radim Schwab. V programu zazpívá dvě sólové skladby a jeden duet s hlavní hvězdou večera.

"Narozeninový" koncert Heleny Vondráčkové má svou tradici. Zpěvačka, která slaví narozeniny 24. června, jej pořádá pro své příznivce v tomto letním čase v Praze už několik let po sobě.

Poté ji čeká nahrávání novinkového alba, které se objeví na podzim. Do konce roku pak absolvuje sérii koncertů v řadě českých, moravských a slovenských měst. 22. prosince proběhne v pražské Lucerně další tradiční koncert, na němž vystoupí jako host slovenský hitmaker Vašo Patejdl. Ten se v minulosti autorsky i producentky podílel na zpěvaččině albu Nevzdám se hvězdám, na kterém je i jejich společný duet Hudba.

Reklama

Výběr článků

Načítám