Hlavní obsah

Muzikál Sněhurka vyprodal haly, v novém roce jej čekají naše největší města i zahraničí

Novinky, Adéla Majerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po prosincové přestávce se Sněhurka na ledě s Tomášem Vernerem v hlavní roli chystá do Čech, na Moravu i do Slezska. Během roku se pak uskuteční turné v Polsku i na Slovensku.

Foto: Ota Mrákota

Sněhurka s Princem zatančili ty nejromantičtější scény.

Článek

Po sedmi vyprodaných halách, kde zaznamenal tento velkolepý muzikál obrovský úspěch, zavítá ledová show na sever Čech do Ústí nad Labem (26. ledna), do Brna, kde se 2. února pro velký zájem uskuteční hned dvě představení, 9. února přijede do Prahy a turné prozatím zakončí v Ostravě 16. února.

Stále jsme však na začátku roku 2019. V jeho průběhu zazpívají hrdinové polsky a slovensky u našich nejbližších sousedů. Ve kterých městech a kdy se tak stane, brzy odtajníme. 

V muzikálu Sněhurka zažila Česká republika poprvé unikátní spojení ledové show a živé hudby. V hlavní mužské roli této pohádky se představil krasobruslař Tomáš Verner, vítěz Mistrovství Evropy 2008 a několikanásobný mistr republiky. Sněhurku tančí několikanásobná mistryně České republiky Ivana Buzková.

Autorský tým plný hvězd

„Námětem se pro nás stalo muzikálové zpracování skladatele Vaša Patejdla  Sniehulienka a sedem pretekárov v režii známého slovenského režiséra Jaro Moravčíka. Princi propůjčil hlas David Gránský a Sněhurku nazpívala Dara Rolins. Příběh na ledě je převyprávěný řečí tance, zpěvu a humoru, čímž oslovil diváky všech generací,“ řekla Stanislava Hauerová, ředitelka Kulturního centra TRISIA, které je v tomto projektu produkční agenturou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám