Hlavní obsah

Muž se podíval do výtahové šachty a výtah mu rozdrtil hlavu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 17. dubna došlo v Praze 3 ke smrtelné nehodě. Muž se podíval rozbitým oknem od výtahové šachty zda už nejede výtah, ten mu hlavu vážně poranil.

Foto: Ondřej Kořínek

Výtah, který muži rozdrtil hlavu.

Článek

Krátce po osmé hodině ranní se v ulici Slavíkova v Praze 3 stala nešťastná událost. Šestatřicetiletý muž se při návratu domů podíval několik dní rozbitým oknem u výtahu do výtahové šachty zda už nejede výtah. Zrovna v té chvíli výtah přijel do přízemí a muži tak rozdrtil hlavu. Novinky o tom již informovaly.

Starší výtah, kterých je na pražském Žižkově mnoho, má otevřenou výtahovou šachtu a lze tudíž výtah při jízdě sledovat přes pletivo. Muž se tedy nemusel nebezpečně vyklánět rozbitým oknem, ale mohl sledovat přijíždějící výtah ze schodů.

"U muže došlo ke zranění neslučitelným se životem. Lékař na místě předběžně vyloučil cizí zavinění. Pro zjištění přesné příčiny úmrtí byla nařízena pitva," sdělila tisková mluvčí policie Eva Kropáčová

Technici tento výtah ještě dopoledne vypnuli a v odpoledních hodinách zabezpečili rozbité okno plechem.

Reklama

Výběr článků

Načítám