Hlavní obsah

MMA zápasnice Lucie Pudilová odletěla do Švédska. Čeká ji nejtěžší zápas kariéry

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejdrsnější MMA zápasnice Lucie Pudilová se pořádných bitek a zakrvácených obličejů vůbec nebojí. A dost možná získá velmi cenný skalp. Tato pěkná a drsná zápasnice zamíří po vítězství ve Finsku opět na sever. Tentokrát si to rozdá 28. listopadu v severošvédské Umee.

Foto: Jitka Doubravová

Lucie Pudilová s trenérem Ladislavem Erdélyim

Článek

V ringu nastoupí proti domácí hvězdě Lině Akhtar Länsberg, která za několik let nepoznala pocit porážky. „Pro Lucku to bude nejtěžší zápas její kariéry, ale je odhodlaná přijmout tuto výzvu. Tvrdě dře a nebojí se,“ informoval její trenér Ladislav Erdélyi.

Lucie možná na první pohled vypadá jako křehké stvoření, svaly a odhodlání vyhrát má ale pořádné. To dokazují i její výsledky. V ringu totiž hravě porazila Lenku Smetánkovou, Julii Stoliarenko, jež byla sparingpartnerkou nové šampionky UFC Holy Homes, a Suvi Salmimies.

„Je to těžká soupeřka, ale to byly všechny. V MMA není nic procházka růžovou zahradou a my bereme tento zápas jako výzvu,“ uvedla Pudilová, která trénuje ve své rodné Příbrami.

Přípravu na životní zápas opravdu nepodceňuje a jejího tréninku by se možná zalekl i kdejaký muž. Ono vyběhnout legendární haldu, která je v Příbrami vzpomínkou na těžební éru, není žádná sranda. „Trénuji každý den, a to několikrát, venku, v tělocvičně, ve dne i v noci, dávám do toho vše, tohle je můj život,“ vysvětlila odhodlaně Pudilová.

Lucii čeká v sobotu oficiální vážení, kdy musí ručička ukázat méně jak 61,7 kg. Večer začíná v 18:00. Lucie si zatím drží neporazitelnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám