Hlavní obsah

Mladíka zkopal do bezvědomí a nechal bez pomoci

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Z těžkého ublížení na zdraví obvinil policijní komisař třiadvacetiletého mládence z Jeseníka. V polovině března zbil do bezvědomí o tři roky staršího muže, nechal ho bez pomoci a odešel.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Incident propukl 16. března nad ránem v jedné jesenické diskotéce, kde mladík bezdůvodně napadl o tři roky staršího muže. Prvnímu útoku zabránili přítomní hosté. O chvíli později došlo mezi oběma aktéry k dalšímu incidentu.

"Před budovou diskotéky agresor na nic netušícího muže znovu zaútočil. Poškozený mladík měl ruce v kapsách, proto se ho útočníkovi celkem lehce strhnout na zem. Ležícího muže kopl do hlavy, poté na něj klekl a začal ho bít pěstmi," popsala událost policejní mluvčí Tereza Neubauerová.  

Zmláceného mladého muže, kterého zřejmě před další bitkou zachránila skutečnost, že upadl do bezvědomí, ještě odtáhl o několik metrů dál. Od bezvládného těla pak odešel. Zraněný musel vyhledat lékařské ošetření, v nemocnici strávil dva dny. Agresorovi hrozí až deset let kriminálu. 

Výběr článků

Načítám